ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός δράσης για 4 εβδομάδες ο Νέντοβιτς, κλείνει Χίγκινς

Ερυθρός Αστέρας: Εκτός δράσης για 4 εβδομάδες ο Νέντοβιτς, κλείνει Χίγκινς
BARCA BASKET

Ο Ερυθρός Αστέρας θα στερηθεί για τις επόμενες 4 εβδομάδες τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς. Με αυτόν και τον Τόπιτς εκτός δράσης, οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου προχωρούν στην προσθήκη του Κόρι Χίγκινς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraf.

Νέο σοβαρό πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού μετά τον τραυματισμό του Νίκολα Τόπιτς, χάνει και τον Νεμάνια Νέντοβιτς για δίαστημα 4 εβδομάδων. Ο Σέρβος γκαρντ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ως εκ τούτου, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην περιφέρεια, το οποίο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να καλύψει με την προσθήκη του Κόρι Χίγκινς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraf.

Ο Χόγκινς είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα, οπότε μπορεί να εγγραφεί κανονικά σε οποιαδήποτε ομάδα της EuroLeague μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, όταν λήγει και η προθεσμία των μεταγραφών.

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επί οκτώ χρόνια. Τα τέσσερα τα πέρασε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα άλλα τέσσερα στην Μπαρτσελόνα. Τη σεζόν 2022/23 ο Χίγκινς είχε 8.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 19'49" συμμετοχής σε 32 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ προ μερικών μηνών είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ