ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: "Ναυάγησε" του Κόρι Χίγκινς, οι Σέρβοι αναζητούν μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια

Ερυθρός Αστέρας: "Ναυάγησε" του Κόρι Χίγκινς, οι Σέρβοι αναζητούν μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια
©FCBBASKET

Ο Κόρι Χίγκινς (34 χρόνων, 1.94 μέτρα) αναμενόταν να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο η μεταγραφή του Αμερικανού φόργουορντ δεν θα προχωρήσει, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή της.

"Ναυάγησε" η μεταγραφή του Κόρι Χίγκινς στον Ερυθρό Αστέρα. Πονοκέφαλος για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού την ώρα που ο Αμερικανός φόργουορντ βρισκόταν προ των πυλών της Stark Arena, η μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με την Mozzart.

Όπως γίνεται αντιπληπτό, το απρόοπτο με τον Χίγκινς υποχρεώνει τους Σέρβους να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την ενίσχυσή τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια, αφού ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς, που θα τον κρατήσει στα πιτς για έναν μήνα, άφησε μεγάλο κενό στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Χίγκινς την περσινή σεζόν κατέγραψε 8.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.68 ασίστ μέσο όρο σε 32 αγώνες στη EuroLeague με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ