ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας θα έχει μόνο έναν πλεϊμέικερ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κόρι Γουόλντεν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα της ABA Liga
Ο Κόρι Γουόλντεν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ABA LIGA / CRVENA ZVEZDA MTS

Η αποχώρηση του Τέιλορ Ρότσεστι και ο τραυματισμός του Λάνγκστον Χολ αφήνουν τον Ερυθρό Αστέρα με μόλις μία επιλογή στη θέση του πλεϊμέικερ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αυτή του Κόρι Γουόλντεν.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Τη λειψανδρία στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τέιλορ Ρότσεστι, ο Λάνγκστον Χολ αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού και κάπως έτσι έμειναν... στον άσο. Εκεί όπου υπάρχει μοναδικός διαθέσιμος ο Κόρι Γουόλντεν.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ μετράει 11.6 πόντους (με 39.1% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1.1 κλεψίματα ανά 23'24'' συμμετοχής, αριθμοί που δείχνουν πως συχνά πυκνά είναι απαραίτητη η παρουσία ενός πιο κοντρολαρισμένου παίκτη στο πλευρό του. Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει όμως για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στο "1" ο Τζόρνταν Λόιντ, για να αντιμετωπιστεί η λειψανδρία.

Photo Credits: ABA Liga / Crvena Zvezda MTS

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ