ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέλος ο Ρότσεστι από τον Ερυθρό Αστέρα, πριν το ματς με Ολυμπιακό

Τέλος ο Ρότσεστι από τον Ερυθρό Αστέρα, πριν το ματς με Ολυμπιακό
Τέιλορ Ρότσεστι και Εμάνουελ Τέρι στο ντεμπούτο τους με τον Ερυθρό Αστέρα CRVENA ZVEZDA

Ο Τέιλορ Ρότσεστι αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα, μετά την ολοκλήρωση του διμηνιαίου συμβολαίου συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" και δεν θα αγωνιστεί αύριο (10/12, 20:00) απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (10/12, 20:00) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, χωρίς τον πρώην "ερυθρόλευκο" Τέιλορ Ρότσεστι, καθώς έληξε το διμηναίο συμβόλαιο που είχε με τους Σέρβους και θα αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου, αποφάσισαν να μην έρθουν σε επαφή με τον Αμερικανό γκαρντ, για ανανέωση συμβολαίου, με την ομάδα να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Το συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας του Τέιλορ με τον Ερυθρό Αστέρα, που υπέγραψε στις αρχές Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε την Τρίτη. Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον Ρότσεστι για την προσφορά του και θέλει να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του"

Ο Ρότσεστι φέτος, σε συνολικά 9 παιχνίδια όπου αγωνίστηκε, μέτρησε κατά μέσο όρο, 3.9 πόντους (45.5% στα τρίποντα) και 2 ασίστ, σε συνολικά 11 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: Crvena Zvezda

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ