ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το συμβόλαιο του Νέιπιερ υπό έναν όρο και κάλυψε δημόσια τον Σφαιρόπουλο

Ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το συμβόλαιο του Νέιπιερ υπό έναν όρο και κάλυψε δημόσια τον Σφαιρόπουλο
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Σαμπάζ Νέιπιερ από τον Ερυθρό Αστέρα, με την σερβική ομάδα να ανακοινώνει ότι έλυσε το συμβόλαιο του Αμερικανού υπό τον όρο να υπογράψει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ κάλυψε δημόσια τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τις δηλώσεις του.

Το σίριαλ Σαμπάζ Νέιπιερ ολοκληρώθηκε στον Ερυθρό Αστέρα. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού, υπό τον όρο όμως ο Νέιπιερ να υπογράψει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο, βάλλοντας εναντίον του για όσα έγιναν μεταξύ αυτού και του Γιάννη Σφαιρόπουλου τις τελευταίες ημέρες, καλύπτοντας δημόσια τον Έλληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Νέιπιερ αναφέρει:

"Προκειμένου να αποφευχθούν δημοσιεύματα, παρανοήσεις και φήμες (όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες), αλλά και για να προστατευθεί η ακεραιότητα του κύριου Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει για τα εξής:

Ο αθλητής Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε στις 18 Δεκεμβρίου να αποχωρήσει από τον σύλλογο και ενημέρωσε πρώτα τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από την στιγμή που η πολιτική της ομάδας είναι να μην έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτή και δεν θέλει να υποχρεωθεί να αγωνιστεί για αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε για την λύση του συμβολαίου του Σαμπάζ Νέιπιερ, υπό τον όρο να μπορέσει να αγωνιστεί στην συνέχεια μόνο για την Αρμάνι Μιλάνο.

Η κοινή λύση του συμβολαίου υπογράφηκε την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Βελιγράδι, με παρούσες και τις δύο πλευρές.

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο αποκλειστικά από τους επίσημους λογαριασμούς τους και θα ενημερώνει τον κόσμο με καθαρό τρόπο στον σωστό χρόνο για τις καθημερινές του δραστηριότητες, όπως και για την μεταγραφική πολιτική του".

Υπενθυμίζεται ότι ο μετά τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Ρεάλ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ότι ο Νέιπιερ δεν αγωνίστηκε επειδή ενημέρωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που έφερε την αντίδραση του Αμερικανού με ένα post στο Instagram. Ακολούθως ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι δεν έχει δει το post επειδή έχει μόνο λογαριασμό στο twitter, ενώ σε νέες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός συμφώνησε με την Αρμάνι.

Πλέον αυτό που μένει για να κλείσει ο κύκλος είναι να ανακοινωθεί ο Νέιπιερ από την Αρμάνι Μιλάνο, επιστρέφοντας στην ιταλική ομάδα μόλις μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ