ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος για Νέιπιερ: "Δεν είναι πια μαζί μας επειδή πηγαίνει στην Αρμάνι"

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ABA LEAGUE J,T,D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναφέρει στην συνέντευξη Τύπου πως ο παίκτης ζήτησε να μην παίξει καθώς διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα. Μία μέρα αργότερα ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ο 32χρονος γκαρντ θα μετακομίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η απουσία του Σαμπάζ Νέιπιερ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αρκετές απορίες, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο 32χρονος γκαρντ ζήτησε να μην παίξει καθώς διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα και τον παίκτη να αναρτά λίγη ώρα αργότερα στα social media την φράση "Να λες την αλήθεια μπροστά στην κάμερα".

Ο Έλληνας τεχνικός μία μέρα μετά το παιχνίδι και μία μέρα πριν τον αγώνα των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου με τη Μακάμπι, μίλησε για τον Σαμπάζ Νέιπιερ και αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος σύμφωνα με τον Σφαιρόπουλο θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: "Είπα όλα όσα ήθελα για τον Σαμπάζ. Δεν είναι πια μαζί μας επειδή πηγαίνει στην Αρμάνι".

Θυμίζουμε πως ο ιταλικός σύλλογος αποτελεί την προηγούμενη ομάδα του Νέιπιερ στην EuroLeague, καθώς είχε αγωνιστεί σε αυτήν την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από την δήλωση του Ετόρε Μεσίνα ότι ο Νέιπιερ ήθελε να επιστρέψει στην Αρμάνι, με τον έμπειρο γκαρντ να απαντά στον τεχνικό των Ιταλών, καλώντας τον να σταματήσει να ψεύδεται.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η μετακίνηση του Νέιπιερ στο Μιλάνο, οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν ξανά στην ίδια ομάδα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ