EUROLEAGUE

Ο Νέιπιερ απάντησε στον Μεσίνα: "Σταμάτα να ψεύδεσαι στους οπαδούς για να διορθώσεις τα προβλήματά σου"

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ ABA LEAGUE J,T,D/DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ετόρε Μεσίνα σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα θέλει να επιστρέψει στην Αρμάνι και ο γκαρντ των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας με ανάρτησή του στα social media.

Ο Ετόρε Μεσίνα μέσω δηλώσεών του ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ στέλνει μηνύματα σε φίλους του λέγοντας πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο και ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα απάντησε μέσω ανάρτησης στα social media.

Συγκεκριμένα ο Νέιπιερ ζήτησε από τον Μεσίνα να σταματήσει να τον χρησιμοποιεί σαν την αιτία για το γεγονός πως η ομάδα δεν ξεκίνησε την σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελε, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σαν παίκτης, είναι χαρούμενος στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Νέιπιερ:

"Οκ το καταλαβαίνω. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα ήθελες, ούτε εγώ, όμως σταμάτα να με χρησιμοποιείς σαν την αιτία. Αντιμετωπίζω τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή σαν παίκτης, αλλά είμαι χαρούμενος με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαι καλύτερος για αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν ανήκει πλέον στην ομάδα, απλά αφήστε το. Σταμάτα να ψεύδεσαι στους οπαδούς για να διορθώσεις τα προβλήματά σου".

Ο Νέιπιερ απάντησε στον Μεσίνα: "Σταμάτα να ψεύδεσαι στους οπαδούς για να διορθώσεις τα προβλήματά σου"
Η ανάρτηση του Νέιπιερ. SHABAZZ NAPIER OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT


TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ