NBA

Ο Ντόντσιτς φιλοξενεί τους Λέικερς στη Σλοβενία: Πόσο κόστισε η πτήση-τσάρτερ που πλήρωσε ο Λούκα

AP Photo/Caroline Brehman

Ο Λούκα Ντόντσιτς οργάνωσε τετραήμερο ταξίδι των Λος Άντζελες Λέικερς στη Σλοβενία, πληρώνοντας, μάλιστα, ένα μεγάλο ποσό για την πτήση-τσάρτερ που κατέφθασε στη Λιουμπιάνα.

Μετά την αποχώρηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε το απόλυτο πρόσωπο για το franchise των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο Σλοβένος γκαρντ αποφάσισε, λοιπόν, να αρχίσει να λειτουργεί ως ηγέτης της ομάδας, φροντίζοντας ώστε όλοι οι συμπαίκτες του, μαζί με το σταφ, να ταξιδέψουν στην πατρίδα του για να περάσουν τέσσερις ημέρες διακοπών και προπονήσεων.

Στόχος του Luka Magic ήταν να ενσωματωθούν γρήγορα οι νέοι παίκτες της ομάδας, όπως οι Κόλιν Σέξτον και Γουόκερ Κέσλερ, αλλά και να συφσφίξουν γενικά οι σχέσεις μεταξύ όλων των παικτών, παλιών και καινούργιων.

Το ταξίδι θα περιλαμβάνει gift bags με σλοβενικά προϊόντα, δείπνο σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Ντόντσιτς, ψάρεμα στη λίμνη Μπλεντ, γκολφ και άλλες δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Ραμόνα Σέλμπουρν στο ESPN.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Zurnal24.si ο Ντόντσιτς πλήρωσε από την τσέπη του ένα ποσό της τάξης των 250.000 δολαρίων για την πτήση τσάρτερ των Λέικερς προς τη Σλοβενία, η οποία πραγματοποιήθηκε με ένα αεροσκάφος Bombardier Global 8000 και προσγειώθηκε στη Λιουμπλιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ