ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας απέκλεισε δια βίου τους οπαδούς που έκαναν επεισόδια στον αγώνα με την Ζάλγκιρις

Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα
Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ABA LEAGUE J.T.D/DRAGAN STJEPANOVIC

Άμεση αντίδραση από τον Ερυθρό Αστέρα, που ανακοίνωσε ότι ταυτοποίησε τους οπαδούς που πέταξαν αντικείμενα και προκάλεσαν επεισόδια στο ματς με την Ζάλγκιρις, αποκλείοντάς τους δια βίου από τους αγώνες της ομάδας.

Στον Ερυθρό Αστέρα αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών τους στο ματς με την Ζάλγκιρις,. που αρχικά οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων, ενώ στην συνέχεια κάποιοι πέταξαν αντικείμενα στους διαιτητές και μετά το φινάλε του ματς, ταρακουνώντας και την φυσούνα. Και η απόφαση ήταν μονόδρομος.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η σερβική ομάδα, πολλοί από τους οπαδούς που έκαναν επεισόδια έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και τους επιβλήθηκε δια βίου αποκλεισμούς από τους αγώνες της ομάδας. Μάλιστα, τα στοιχεία τους δόθηκαν και στις αστυνομικές αρχές, που θα προχωρήσουν σε περαιτέρω κινήσεις.

Παρά πάντως την άμεση αντίδραση της σερβικής ομάδας, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει δύσκολο για τον Ερυθρό Αστέρα να αποφύγει την τιμωρία της έδρας του, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει βέβαια στην EuroLeague Basketball.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ