EUROLEAGUE

Ενθουσιασμένος ο Ομπράντοβιτς

Ενθουσιασμένος ο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ξεκαθάρισε πως δεν έγιναν ποτέ σοβαρές συζητήσεις με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Τουρκία!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στους πάγκους για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που έστρωσε χαλί εκατομμυρίων στον Σέρβο τεχνικό μπας και δει… προκοπή στην Euroleague μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων ετών.

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, πλέον στρέφονται στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ενώ θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4. Πάντως ο Ζοτς δεν βλέπει τόσο μακριά. Με δηλώσεις του στo SPOX.com, o πολυνίκης τεχνικός του θεσμού μίλησε για τις δυσκολίες της προετοιμασίας, τους προσωπικούς του στόχους και τη σοβαρή δουλειά που απαιτείται σε όλα τα επίπεδα.

''Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες μετά το Ευρωμπάσκετ. Οι περισσότεροι παίκτες εντάχθηκαν αργά στην προετοιμασία ενώ αντιμετωπίσαμε αρκετούς τραυματισμούς. Υπήρξαν προπονήσεις που είχαμε μόλις τρεις παίκτες στη διάθεσή μας όμως είμαι πολύ προσηλωμένος στους στόχους μου! Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μια οργανωμένη ομάδα με πολλούς οπαδούς που παρέχει όλες τις προϋποθέσεις σε έναν προπονητή για μια πετυχημένη συνεργασία'' ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: ''Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της Φενέρ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Απαιτείται σοβαρή δουλειά, όχι μόνο ως προς τη σωματική κατάσταση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και πνευματικά .Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο της προετοιμασίας. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει σκληρά''.

Παράλληλα ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην παρουσία του στο τεχνικό τιμ των Πίστονς και την προοπτική να κοουτσάρει ομάδα του ΝΒΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έγιναν ποτέ σοβαρές συζητήσεις με το Ντιτρόιτ για το ενδεχόμενο συνεργασίας: ''Ύστερα από την παρουσία μου στο τεχνικό τιμ των Πίστονς, νομίζω πως θα μου άρεσε η ιδέα να πάω στο ΝΒΑ! Ύστερα βγήκαν αυτές οι φήμες… Στην πραγματικότητα δεν έγιναν ποτέ σοβαρές συζητήσεις. Πλέον είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ''.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ