NBA

Ο Ένες Καντέρ Φρίντομ έγινε επίσημα Αμερικανός πολίτης

Ο Ένες Καντέρ ορκίζεται Αμερικανός πολίτης
Ο Ένες Καντέρ ορκίζεται Αμερικανός πολίτης PRINTSCREEN

Ο Ένες Καντέρ μετονομάστηκε πλέον επίσημα σε Ένες Καντέρ Φρίντομ και πήρε την αμερικανική υπηκοότητα, αφού ορκίστηκε Αμερικανός πολίτης.

Ο Ένες Καντέρ Φρίντομ δεν είναι πια απάτρις. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής κυβέρνησης είναι πλέον και επίσημα πλέον Αμερικανός πολίτης, αφού ακολούθησε την διαδικασία που χρειάστηκε και ορκίστηκε.

Γνωστός με το όνομα Ένες Καντέρ, ο σέντερ των Σέλτικς ονομάζεται πλέον Ένες Καντέρ Φρίντομ (από το "Freedom" που σημαίνει "ελευθερία"), με την προσθήκη στο όνομά του να είναι μία ξεκάθαρη αναφορά στην Τουρκία και τις απόψεις που έχει εκφράσει εναντίον του Ερντογάν, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει πολλές φορές δικτάκτορα, με αποτέλεσμα να καταζητείται από την πατρίδα του.

"Περήφανος που έγινα Αμερικανός. Το σπουδαιότερο έθνος στον κόσμο. Η Γη των ελεύθερων και το σπίτι των γενναίων" έγραψε χαρακτηριστικά ο Καντέρ Φρίντομ στον λογαριασμό του στο twitter, όπου ανέβασε το VIDEO με την ορκομωσία του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ