NBA

Ο εκνευρισμός του Χάρντεν για τον χρόνο που χρειάζεται ο Αντετοκούνμπο να εκτελέσει ελεύθερη βολή

Ο Τζέιμς Χάρντεν εκνευρίζεται όσο περιμένει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εκτελέσει βολές
Ο Τζέιμς Χάρντεν εκνευρίζεται όσο περιμένει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να εκτελέσει βολές PRINTSCREEN

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν έκρυψε σε αρκετές περιπτώσεις κατά την διάρκεια του Game 6 τον εκνευρισμό του για τον χρόνο που παίρνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να εκτελέσει μία ελεύθερη βολή, κάνοντας διάφορες κινήσεις και γκριμάτσες.

Ο χρόνος που χρειάζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να εκτελέσει μία ελεύθερη βολή έχει γίνει θέμα εδώ και καιρό στο ΝΒΑ. Στο Game 6 των Μπακς με τους Νετς (νίκη του Μιλγουόκι με 104-89) η κουβέντα συνεχίστηκε... εντός παρκέ, με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο σταρ των Νετς έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα τον εκνευρισμό του για την ρουτίνα του Αντετοκούνμπο, η οποία κρατάει αρκετή ώρα, κυρίως επειδή ξεκινάει με τον Γιάννη να κάνει δύο φορές την κίνηση ότι εκτελεί ελεύθερη βολή πριν υποδεχθεί την μπάλα και ακολούθως πάει πάλι τον χρόνο του πριν σουτάρει. Αποτέλεσμα ήταν σε αρκετές περιπτώσεις ο Χάρντεν να κάνει γκριμάτσες και διάφορες κινήσεις προς τους διαιτητές για να διαμαρτυρηθεί - με επιθετικό τρόπο - για αυτό, ζητώντας να χρεωθεί ο σταρ των Μπακς με παράβαση 10 δευτερολέπτων, κάτι που έχει συμβεί ήδη δύο φορές στα φετινά playoffs.

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ