EUROLEAGUE

Ο δρόμος προς τον τελικό της EuroLeague: Έτσι θα συναντηθούν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Final Four

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πώς μπορούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να συναντηθούν στον ημιτελικό του Final Four και πώς μπορούν να παλέψουν στον τελικό για το τρόπαιο της EuroLeague. Διαβάστε τα σενάρια για τον ελληνικό εμφύλιο.

Ο Παναθηναϊκός κλείδωσε το βράδυ της Πέμπτης (11/4) τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague, θα παίξει με Μακάμπι ή Βίρτους ή Μπασκόνια στα playoffs με φόντο το Final Four του Βερολίνου (24-26/5) και με όσα έχει δείξει στη διάρκεια της περιόδου, είναι ικανός να φτάσει φέτος μέχρι το τέλος του δρόμου.

Αν οι πράσινοι περάσουν από την best-of-three σειρά των playoffs (23/4 - 8/5), τότε στον ημιτελικό που θα γίνει Mercedes-Benz Arena θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς ανάμεσα στην τρίτη ομάδα της κανονικής περιόδου και την έκτη. Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μονακό με μειονέκτημα έδρας και ο νικητής αυτού του ζευγαριού, θα παλέψει με τους πράσινους για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Νίκη Ολυμπιακού: Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (αν προκριθεί)

Ήττα Ολυμπιακού: Μονακό ή Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό (αν προκριθεί)

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει τη Φενέρμπαχτσε και αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα, πιθανό συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό θα υπάρξει μόνο στον τελικό. Για να φτάσουν οι πράσινοι εκεί θα πρέπει να αποκλείσουν κατά σειρά Μακάμπι ή Βίρτους ή Μπασκόνια και αμέσως μετά Μονακό ή Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ