ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο δεύτερος σκόρερ της LEB Oro θα χάσει το Final Four ανόδου στην Liga Endesa επειδή παντρεύεται

Ο δεύτερος σκόρερ της LEB Oro θα χάσει το Final Four ανόδου στην Liga Endesa επειδή παντρεύεται
PRINTSCREEN

Ένας γάμος που είχε προγραμματιστεί εδώ και δύο χρόνια για τις 17 Ιουνίου 2023, μπορεί να χαλάσει τα πλάνα της Χιπούθκοα για την άνοδο από τη LEB Oro στην Liga Endesa.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Τζάστιν Γιαρόφσκι, ο ηγέτης τη Χιπούθκοα και δεύτερος σκόρερ της LEB Oro (σσ. 19.3 πόντοι με 39.5% τρίποντο), θα πρέπει να απουσιάσει από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Αυτά για το Final Four ανόδου, μέσα από το οποία μία από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες θα προβιβαστεί στη Liga Endesa. Ο λόγος; Ο γάμος του παίκτη που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ στις 17 Ιουνίου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί εδώ και δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος από το Σαν Σεμπαστιάν, ο ατζέντης του Γιαρόφσκι είχε ενημερώσει την ομάδα για την πιθανή σύγκλιση των ημερομηνιών των δύο γεγονότων πριν από τη υπογραφή της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο, δεν είχε φροντίσει να γνωστοποιήσει αυτό το ενδεχόμενο και στον παίκτη του. Αυτό έφερε και το διαζύγιο του Αμερικανού πόιντ γκαρντ με τον εκπρόσωπό του.

Να σημειώσουμε πως η Χιπούθκοα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τη Σαν Πάμπλο Μπούργος στον έναν ημιτελικό του Final Four στις 17 Ιουνίου. Το έτερο ζευγάρι αποτελείται από την Παλένσια και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Οι νικητές των δύο αγώνων θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Final Four της LEB Oro (18/6) και όποια ομάδα επικρατήσει εκεί, θα εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, μαζί την Ανδόρρα που έχει ήδη τσεκάρει το εισιτήριό της για την Liga Endesa της σεζόν 2023-24.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ