ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο χρόνος είναι σύμμαχος

Ο χρόνος είναι σύμμαχος
Γιαννακης Αγγελοπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και με αισιοδοξία, αλλά χωρίς άγχος εξετάζουν παίκτες (όπως ο Έβανς;)

Η λέξη "υπομονή" έχει γίνει νόμος στον Ολυμπιακό και δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική φιλοσοφία του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και με τις μεταγραφές. Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση Άντονι Πάρκερ, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών (πάντα σε ετοιμότητα για αλλαγή στάσης των Ράπτορς), χωρίς όμως να αγχώνονται.
Η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η ΚΑΕ το φετινό καλοκαίρι, δίνει το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να περιμένει λίγο παραπάνω για την ολοκλήρωση του ρόστερ και συγκεκριμένα την απόκτηση του παίκτη που θα καλύψει τη θέση "3".
br>Με τα σάμερ λιγκ να ξεκινούν (και τον Μάνο Μανουσέλη να οδεύει προς αυτά), τα ντραφτ και τα trades του ΝΒΑ να έχουν μπει μόλις σε... εγρήγορση, ο Ολυμπιακός αναμένει τους παίκτες που θα προκύψουν και θα θέλουν το ταξίδι στην Ευρώπη. Ένα από αυτά, όπως έγραψε η Sportday, είναι ο Μορίς Έβανς, που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα πριν από πέντε χρόνια.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν πλέον και τα θέματα με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και θα δοθούν δανεικοί, όπως ο Σεϊμπούτις, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Καυκής. Με την έλευση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς σε συζήτηση μπαίνει και η περίπτωση του Μανώλη Παπαμακάριου, αλλά ο Έλληνας παίκτης έχει πιθανότητες παραμονής, αφού ο Γιαννάκης τον έχει σε εκτίμηση.

Τις επόμενες ημέρες οι παίκτες που είχαν μείνει στο ΣΕΦ για προπονήσεις θα πάνε κι αυτοί διακοπές και από τις αρχές Ιουλίου και μετά ο Ολυμπιακός θα πατήσει και πάλι γκάζι στις μεταγραφικές του κινήσεις.





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ