ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού τιμήθηκε στην Ισπανία μαζί με Ντόντσιτς και Κερ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ CREDIT: © NEWSPIX VIA ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ένα λαμπερό γκαλά στη Μάλαγα διεξήγαγε η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Ισπανίας. Λούκα Ντόντσιτς, Στιβ Κερ, αδέρφια Ερνανγκόμεθ, Γιουλ και Ροντρίγκεθ ανάμεσα στους βραβευθέντες.

Η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Ισπανίας διοργάνωσε ένα λαμπερό γκαλά στη Μάλαγα το βράδυ της Πέμπτης (10/8) προκειμένου να τιμήσει κάποια από τα μεγάλα ονόματα της χώρας, αλλά και της διεθνούς σκηνής. Μέσα σε αυτά ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς, που είχε καταφέρει από πολύ μικρή ηλικία να κατακτήσει την Ευρώπη με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, προτού μετακομίσει τα ταλέντα του στο NBA, αλλά και ο τεχνικός της Team USA και τον Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ακόμα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού, αλλά και ο αδερφός του Γουίλι, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, οι Σέρχιο Γιουλ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Σάντι Αλντάμα των Γκρίζλις και το next big thing του ισπανικού μπάσκετ, ο Αδάι Μάρα Γκόμεθ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, ενώ το εν λόγω γκαλά λειτούργησε και ως αποχαιρετιστήριο για τον απερχόμενο πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ο οποίος από τις 16 Αυγούστου θα αναλάβει χρέη προέδρου στην FIBA Europe.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ