FIBA

Ο Χένρι τοποθετήθηκε για τον τετραετή αποκλεισμό του: "Θα συνεχίσω να παλεύω για να αποδείξω την αθωότητά μου"

Ο Χένρι τοποθετήθηκε για τον τετραετή αποκλεισμό του: "Θα συνεχίσω να παλεύω για να αποδείξω την αθωότητά μου"
ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME

Ο Πιέρια Χένρι έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά από τη επιβολή του τετραετούς αποκλεισμού από τη FIBA μετά από έλεχγο ντόπινγκ, τονίζοντας ότι θα παλέψει για να αποδείξει την αθωότητά του.

Ο Πιέρια Χένρι, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Instagram, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά από την ποινή του τετραετούς αποκλεισμού που του επέβαλε η FIBA, ως απόρροια ελέγχου ντόπινγκ, με την επιστροφή του στα παρκέ να υπολογίζεται για τον Ιανουάριο του 2027.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του Χένρι "άνοιξε" τον Ιανουάριο του 2023, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο αθλητής και σύμφωνα με τη FIBA βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πιέρια Χένρι:

"Σε όλους τους φίλους και την οικογένειά μου κοντά ή μακριά μου.

Θα ήθελα να εκφράσω την από καρδιάς εκτίμησή μου για την υπομονή, αγάπη και στήριξη που μου έχετε δώσει όλο αυτό τον χρόνο. Θα ήθελα να ξέρετε όλοι ότι δεν συμφωνώ με την απόφαση της FIBA και θα συνεχίσω να παλεύω για να αποδείξω την αθωότητά μου, ασκώντας έφεση. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόσο μου έχει λείψει το μπάσκετ, οι φίλαθλοι και οι συμπαίκτες μου όλο αυτό το διάστημα, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν τα έχω παρατήσει. Ανυπομονώ να σας δω όλους ξανά.

Να είστε ευλογημένοι.

Με αγάπη,

Πιέρια Χένρι"

TAGS FIBA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ