ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Χαραλαμπόπουλος στο SPORT24: "Αν είμαστε όλοι υγιείς, έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Χαραλαμπόπουλος στο SPORT24: "Αν είμαστε όλοι υγιείς, έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες"
PRINTSCREEN

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην κάμερα του SPORT24 μέσα από το ΣΕΦ και υποστήριξε ότι αν όλοι οι διεθνείς είναι υγιείς, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για την Εθνική ομάδα να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς κυρίως για το Προολυμπιακό τουρνουά και δευτερευόντως για τα φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία (21/6, 20:00, Match Center από το SPORT24).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φιλοξενήθηκε στο "The Show Must Go On" του Παντελή Διαμαντόπουλου και μίλησε στην Βασιλική Καραμούζα αναφορικά με την πιθανή παρουσία της "γαλανόλευκης' στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το επίπεδο προετοιμασίας, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί ποια ομάδα υποστηρίζει στο Euro 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου:

Για τις πιθανότητες που έχει η Εθνική Ιταλίας να κατακτήσει το Euro 2024: "Δεν ξέρω, δεν έχω δει καθόλου. Δεν ξέρω καν πέντε παίκτες. Δεν είμαι Ιταλία, είμαι Γεωργία".

Για τις πιθανότητες που έχει η Εθνική Ελλάδας να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Αρκετές πιστεύω. Αν είμαστε όλοι υγιείς, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να φανεί και στο γήπεδο".

Για το επίπεδο προετοιμασίας και το κλίμα: "Μια χαρά. Εγώ περίμενα να μην βρισκόμαστε τόσο καλά και τόσο γρήγορα. Αλλά από τις προπονήσεις που βλέπω τόσες μέρες, είμαστε πολύ καλά, πασάρουμε καλά την μπάλα, έχουμε καλή χημεία, οπότε είναι όλα καλά".

Για το φιλικό με την Πολωνία και για τον χρόνο που έχουν οι διεθνείς για να προετοιμαστούν: "Όλες οι ομάδες τον ίδιο χρόνο είχαν για να προετοιμαστούν πάνω-κάτω. Εμείς θα προσπαθήσουμε σε αυτά τα φιλικά να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο χρόνος είναι επαρκής, γιατί όλες οι ομάδες έχουν πάνω-κάτω τον ίδιο χρόνο".

Για το αν υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να τον φοβίζει στο Προολυμπιακό: "Όχι, όχι ιδιαίτερα. Να είμαστε υγιείς και θα δούμε. Η ψυχολογία είναι εκεί που πρέπει, η ομάδα είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι ο κόουτς θα δώσει αυτό που πρέπει. Είμαστε ενωμένοι και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ