ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο χαρακτηρισμός "απάνθρωπο πρόγραμμα" του Μπαρτζώκα έχει εξήγηση: Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για 5 αγώνες σε 10 ημέρες

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Γολγοθάς εν όψει για τον Ολυμπιακό, που το βράδυ της επόμενης Κυριακής (22/10) θα έχει δώσει πέντε αγώνες σε δέκα ημέρες.

Το βράδυ της Παρασκευής (13/10) ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Για τον οργανισμό, για τους παίκτες του, για τους προπονητές του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για "απάνθρωπο πρόγραμμα", στάθηκε στους τραυματισμούς και στο περιορισμένο ροτέισον που έχει για να διαχειριστεί, ξέρει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, ακόμη πιο σκληρή, ακόμη πιο απαιτητική και δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Οι Πειραιώτες έδωσαν στις 6 και στις 8 Οκτωβρίου, σε διάστημα 44 ωρών, δύο εκτός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Δύο πολύ σκληρά παιχνίδια, το πρώτο μάλιστα είχε και παράταση, με τον Έλληνα προπονητή να χάνει παίκτες και να πορεύεται τις προηγούμενες ημέρες χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα. Προσθέστε ότι ο Μουστάφα Φαλ είναι ανέτοιμος, όπως και ο Ίγκνας Μπραζντέικις και θα καταλάβετε γιατί παίκτες όπως ο Γουόκαπ, ο Κάναν, ο Παπανικολάου, ο Πίτερς κι ο Μιλουτίνοβ έχουν ήδη αγγίξει τα όριά τους.

Τι ακολουθεί για τους Πειραιώτες; Τέσσερις αγώνες σε οκτώ ημέρες! Πέντε αγώνες σε 10 ημέρες, αν υπολογίσει κάποιος και το αποψινό ματς με τη Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή στις 17:15 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, την Τρίτη (17/10) θα παίξει με την Αρμάνι στο Μιλάνο, την Πέμπτη (19/10) θα υποδεχθεί την Παρτίζαν στο Φάληρο και την Κυριακή (22/10) θα ταξιδέψει στη Ρόδο για να παλέψει με τον Κολοσσό για την τρίτη αγωνιστική της Basket League. Και όλα αυτά με τους ΜακΚίσικ - Σίκμα να είναι δεδομένα εκτός από αυτή την τετράδα αγώνων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ