ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο assistant του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε την νέα συνήθεια του βασιλιά της προπονητικής

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Την ώρα που πολύς κόσμος κατακρίνει το NBA, κορυφαίοι προπονητές της Ευρώπης παρακολουθούν τους αγώνες του. Ανάμεσά τους κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Στα 63 του, έχει κατακτήσει τα πάντα. Διεκδικεί EuroLeagues εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Και όμως, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν σταματάει ποτέ να διαβάζει, να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει κι ο άμεσος συνεργάτης του, αποκάλυψε την νέα του συνήθεια την οποία μέχρι πριν από μερικά χρόνια ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι θα γινόταν πραγματικότητα.

"Πριν από λίγες ημέρες παίξαμε αγώνα για την ABA Liga στο Ζαντάρ. Ήταν τρεις τα ξημερώματα και βρισκόμασταν στο πούλμαν, στο δρόμο από το γήπεδο προς το αεροδρόμιο όταν ο Ομπράντοβιτς άρχισε να παρακολουθεί ένα ματς του NBA. Εγώ ήμουν εξουθενωμένος, σκεφτόμουν μόνο πώς θα γυρίσω στο σπίτι μου για να κοιμηθώ κι εκείνος..." ήταν τα λόγια του Χοσέπ Μαρία Ιζκιέρδο, που βρίσκεται στο πλευρό του Σέρβου πολυνίκη προπονητή επί σειρά ετών σε Φενέρμπαχτσε και Παρτίζαν.

Την ώρα, λοιπόν, που πολύς κόσμος προσπαθεί να ισοπεδώσει το NBA, το στιλ παιχνιδιού και τη φιλοσοφία του, κορυφαίοι προπονητές της Ευρώπης όπως ο Ομπράντοβιτς, ο Μπαρτζώκας κι ο Αταμάν το αποθεώνουν, παίρνουν πράγματα από αυτό και δεν ακούν άλλους όπως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που το καταδικάζουν με κάθε ευκαιρία. Κι ας είχε περάσει ο Λιθουανός από συνέντευξη στους Τορόντο Ράπτορς πριν από μερικά χρόνια.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ