ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο απίστευτος διάλογος του Τζόρνταν με Μάτζικ και Μπερντ το 1992 στη Βαρκελώνη

Ο απίστευτος διάλογος του Τζόρνταν με Μάτζικ και Μπερντ το 1992 στη Βαρκελώνη
AP Photo/John Gaps AP PHOTO/JOHN GAPS

Ο δημοσιογράφος Αχμάντ Ρασάντ, αποκάλυψε έναν τρομερό διάλογο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον και Μπερντ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελωνης το 1992.

Με το " The Last Dance" να κυκλοφορεί, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που παρακολούθησαν από κοντά την πορεία των Μπουλς την δεκαετία του 90' έχουν να μοιραστούν και μία ιστορία. Ο δημοσιογράφος Αχμάντ Ρασάντ, ο οποίος είναι και κολλητός του Μάικλ Τζόρνταν, σίγουρα έχει αρκετές. Και μοιράστηκε μία από αυτές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρισκόταν με την "Dream Team" στην Βαρκελώνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992. Και φρόντισε να μοιραστεί μία τρομερή ιστορία με τον κόσμο από έναν διάλογο που εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή των ΗΠΑ ανάμεσα στους Τζόρνταν, Μπερντ, Μάτζικ, Γιούιν και Μπάρκλεϊ, που κατέληξε με τον Τζόρνταν να απειλεί τους Τζόνσον και Μπερντ πως αν δεν αποσυρθούν θα φροντίζει να τους διαλύει όποτε τους έβρισκε απέναντί του!

Αναλυτικά, ο Ρασάντ είπε:

" Καθόμαστε σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο στην Βαρκελώνη. Στο δωμάτιο είναι ο Πάτρικ Γιούιν, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο Λάρι Μπερντ, ο Μάικλ Τζόρντν, ο Μάτζικ Τζόνσον και εγώ. Και υπάρχει μία κουβέντα για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα. Ο Λάρι Μπερντ λέει στους Γιούιν και Μπάρκλεϊ να σταματήσουν να μιλάνε επειδή δεν είχαν κατακτήσει πρωτάθλημα και η κουβέντα γίνεται ανάμεσα στους Μπουλς, τους Σέλτικς και τους Λέικερς.

Η συζήτηση λοιπόν προχωράει στο ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Μάτζικ και ο Τζόρνταν άρχισαν να διαφωνούν, με εμένα και τον Μπερντ απλώς να παρακολουθούμε. Στο τέλος, ο Μάικλ εκνευρίζεται και λέει: 'Κοιτάξτε, το μόνο που λέω Λάρι και Μάτζικ είναι ότι αν δεν αποσυρθείτε, όποτε σας βλέπω θα σας κλωτσάω τον κ...ο. Όποτε έρχομαι στο γήπεδό σας θα το κάνω. Σας προειδοποιώ ότι είναι καλύτερα να αποσυρθείτε'. Μετά από λίγο λοιπόν ο Λάρι λέει στον Μάτζικ: 'Εγώ και εσύ είμαστε το παρελθόν, ο Μάικλ είναι το παρόν'".

Δείτε το VIDEO με τον Ρασάντ να εξιστορεί τον μυθικό διάλογο:

AP Photo/John Gaps

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ