NBA

Ο Αντρέ Τζάκσον άφησε άναυδο το NBA: Έφτασε πάνω από τη στεφάνη με επικό άλμα για κάρφωμα

Ο Αντρέ Τζάκσον άφησε άναυδο το NBA: Έφτασε πάνω από τη στεφάνη με επικό άλμα για κάρφωμα

Επική φάση από τον υπεραθλητή των Μιλγουόκι Μπακς, τον ρούκι Αντρέ Τζάκσον, στην εκτός έδρας ήττα από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Στα 22 του χρόνια, ο Αντρέ Τζάκσον διανύει την πρώτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας σε ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να του προσφέρει σημαντικό ρόλο και πολλά λεπτά. Ακόμη και στον περιορισμένο ρόλο του, πάντως, ο ύψους 1μ.98 περιφερειακός κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τους Μπακς ότι αξίζει να θεωρείται σημαντικό asset για το παρόν και για το μέλλον και τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/3) σόκαρε το NBA με την αθλητικότητά του.

Ο πρωταθλητής NCAA με το Πανεπιστήμιο Κονέκτικατ (2023) είδε τον Έι Τζέι Γκριν να αστοχεί σε σουτ από μέση απόσταση, πήρε φόρα, πήδηξε και το κεφάλι του πέρασε το ύψος της στεφάνης (3μ.05) κατά δέκα περίπου εκατοστά, για να καρφώσει και να χαρίσει τη φάση της βραδιάς στην αναμέτρηση Κινγκς - Μπακς. Οι παίκτες του Σακραμέντο ενθουσιάστηκαν, με τον Τζάκσον να δείχνει με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως αθλητή.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ