EUROLEAGUE

Ο Αντρέ Χάτσον στο SPORT 24

Ο Αντρέ Χάτσον μιλάει στο SPORT 24 για τις εξελίξεις στην Εφές, τον Παναθηναϊκό και τους παλιόφιλους

Ο 29χρονος παόυερ φόργουορντ που έχει αγωνιστεί σε τέσσερις ελληνικές ομάδες (Περιστέρι, Μαρούσι, Μακεδονικός, Πανιώνιος) μίλησε στο SPORT 24 για την αγχωτική περιπέτεια που έζησε και φυσικά για τον αυριανό (6/3) «τελικό» με τον Παναθηναϊκό.

"Ακόμη και αν θέλετε να με διώξετε, αφήστε με να βοηθήσω την ομάδα στην αναμέτρηση του τουρκικού πρωταθλήματος με την Μπεσίκτας.

Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφασή μου να μην ταξιδέψω στο Βελιγράδι σας δημιούργησε προβλήματα, αλλά αυτό που σας προτείνω είναι το τελευταίο που θα μπορούσα να κάνω για έναν σύλλογο που πίστεψε σε μένα και με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή"

, είπε στους Τούρκους ο Χάτσον.

Tα λόγια του εκτιμήθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έλαβε υπόψη της ότι ο αριστερόχειρ φόργουορντ και οι συμπατριώτες του που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για το ματς με την Παρτιζάν (Πεν, Γκέγκορι) εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ και αυτό το στοιχείο είχε θετικές επιπτώσεις.

"Σε αυτές τις καταστάσεις, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Είναι μια προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τα συναισθήματα του καθενός. Δεν θα κρίνω, λοιπόν, το πώς σκέφτηκαν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, αλλά θα σας πω ότι για μένα η απόφαση ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Πολύ πιο δύσκολη από κάθε απόφαση που έχεις να πάρεις σε κλάσματα δευτερολέπτου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το μυαλό μου στροβιλίστηκε αμέτρητες φορές, έβαλα κάτω όλα τα δεδομένα και να ξέρετε ότι δεν ήταν καθόλου ευχάριστο το γεγονός ότι παρακολούθησα τον αγώνα με την Παρτιζάν από την τηλεόραση.

Και εδώ θα πρέπει να συγχαρώ δημόσια τους συμπαίκτες μου που πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης"



, εκμυστηρεύτηκε στο SPORT 24 o πρώην συμπαίκτης των Πράσινων Κένεντι Ουίνστον και Στράτου Περπέρογλου στον Πανιώνιο και του Βασίλη Σπανούλη στο Μαρούσι.

Και τώρα τι γίνεται; Τσάμπα ο κόπος όλης της χρονιάς; "Οχι, δεν είναι τσάμπα, αλλά δεν είναι και εύκολο να αγωνιστούμε χωρίς τρεις παίκτες, που είχαν πολύ βασικούς ρόλους στο ροτέισον της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή έχουμε μια νίκη και δύο ήττες όπως ο Παναθηναϊκός και η Παρτιζάν και το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ΟΑΚΑ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το τέλος του δεύτερου γύρου, αλλά μόνο την αρχή και παρά τις απουσίες θα τα δώσουμε όλα στην Αθήνα.

Είμαστε αυτοί οι παίκτες που έχουμε μείνει, αλλά δεν νομίζω ότι θα ετοιμάζαμε το παιχνίδι με περισσότερη συγκέντρωση ή διάθεση ακόμη και αν ήμαστε 12 ή 14 παίκτες",



ξεκαθάρισε ο Χάτσον δίνοντας την υπόσχεση ότι "θα παλέψουμε για τη νίκη και όχι για τη συντήρηση της διαφοράς των 10 πόντων που είχαμε πάρει με τον Παναθηναϊκό στο 'Αμπντί Ιπεκτσί'. Θα ήταν ολέθριο λάθος αν σκεφτόμασταν έτσι"...


Αν υπάρχει, πάντως, ένα σίγουρο όπλο έπειτα από τόσο σφοδρές τρικυμίες, τότε αυτό είναι η συσπείρωση που υφίσταται μια ομάδα μέσα από τις αντιξοότητες. "Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ και το διαπίστωσα στις τελευταίες προπονήσεις της Εφές Πίλσεν.

Είναι δεδομένο ότι είμαστε αποφασισμένοι, γιατί όταν βρίσκεσαι μπροστά από έναν κοινό στόχο, ξεχνάς ό,τι προηγήθηκε και προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος για να τον διεκδικήσεις.

Και μην ξεχνάς ότι μας περιμένει ο πρωταθλητής Ευρώπης στην έδρα του, με τον κόσμο στο πλευρό του, οπότε χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται να ελπίζουμε σε κάτι καλό"



, σχολίασε ο 29χρονος φόργουορντ, ο οποίος είναι λογικό να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, αφού "εκτός από την εξοικείωσή μου με το περιβάλλον, θα έχω την ευκαιρία να δω παλιούς καλούς φίλους, όπως ο Κένι (Ουίνστον) , ο Στράτος (Περπέρογλου) , ο Μπίλι (Σπανούλης) και ο Μάικ (Μπατίστ) .

Με όλους αυτούς έχουμε αγωνιστεί στην ίδια ομάδα κατά το παρελθόν, ενώ με τους περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού πιστεύω ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση"

...








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ