EUROLEAGUE

Mπλατ: "Δεν χωράνε δικαιολογίες"

Θα αγωνιστεί χωρίς τρεις παίκτες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Αν θα είναι σημαντικές θα το δούμε το βράδυ, ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. " Πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό με μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι", ανέφερε ο τεχνικός της Εφές και συνέχισε: "Σίγουρα ο αγώνας στο ΟΑΚΑ είναι πάρα πολύ δύσκολος.

Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με υπέροχο κόσμο, ενώ όλοι γνωρίζουν τη σημασία που έχει η νίκη και για τους δύο. Αυτή η αναμέτρηση δεν χωράει δικαιολογίες. Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι γνωστή σε όλους και εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βρούμε ξεχωριστές λύσεις στο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα τις βρούμε".

Ο Εντέρ Αρσλάν από την πλευρά του σχολίασε: " Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για μας απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ μας μέσα σε μία εβδομάδα και ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο νέο μας πρόσωπο, όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μία ιδανική αρχή για μας στο Τοπ 16, αλλά αυτή τη φορά η δυσκολία θα είναι 10 φορές πιο μεγάλη για μας. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε, όμως δεν πρόκειται να μας επηρεάσει στο στόχο μας που είναι η νίκη παίζοντας με όλη μας την καρδιά".






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ