NBA FINALS

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: "Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να μιλήσω"

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24: "Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να μιλήσω"

Ο μικρός αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ, μίλησε στον Χάρη Σταύρου λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο μικρός αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ, μίλησε στον Χάρη Σταύρου και το SPORT24 λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς.

"Eίμαι πολύ σοκαρισμένος, δεν ξέρω τι να πω. Είναι φοβερό συναίσθημα να γίνεται κάτι τέτοιο. Ένα παιδί που το βλέπω κάθε μέρα πώς εξελίσσεται και να παίρνει ένα πρωτάθλημα, είναι τρομερό", ανέφερε αρχικά και ακολούθως απάντησε για το αν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του:

"Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Αυτός ο τύπος είναι από πέντε χρονών έτσι. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει ένα τέτοιο πράγμα. Και θα συνεχίσει να σοκάρει τον κόσμο".

Για τον Θανάση τόνισε: "Όλοι ξέρουμε πώς είναι ο Θανάσης. Είναι καρδιά και ψυχή. Έκανε ό,τι μπορούσε από εκεί που ήταν στο ξενοδοχείο και το έζησε. Το καλό είναι ότι είναι πρωταθλητής, αυτό".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ