NBA

Ο Αλεν, το ρεκόρ και τα... 4.000 Τζόρνταν

Ο Αλεν, το ρεκόρ και τα... 4.000 Τζόρνταν

Ο Ρέι Αλεν σε συνέντευξη του μίλησε για το ρεκόρ του Ρέτζι Μίλερ, το ματς με τους Λέικερς και τα 4.000 παπούτσια Τζόρνταν που έχει στην ντουλάπα του.

Ο Ρέι Αλεν δεν έχει τίποτα απολύτως να αποδείξει. Στα 35 ειναι 10 φορές All-Star, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ρέτζι Μίλερ, το οποίο αναφέρεται στον παίκτη που έχει σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα.

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρεκόρ, αλλά και στα... χιλιάδες παπούτσια που διαθέτει.

Διαβάστε κάποιο απόσπασμα από την συνέντευξη του. Για το ρεκόρ το οποίο τελικά και ξεπέρασε τόνισε: " Προσωπικά δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το ρεκόρ. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες δίπλα μας, οπότε δεν σημαίνει κάτι για μένα και παρότι θα το ξεπεράσω και θα έχω σημειώσει τόσα πολλά καλάθι εγώ θα θέλω να βάλω και άλλα, δεν πάει να πει ότι θα χαλαρώσω".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Δεν έχω άγχος, ούτε η μπάλα είναι πιο βαριά, λόγω του ρεκόρ. Ίσα - ίσα πιστεύω ότι είναι πιο ελαφριά. Βαριά ήταν όλα τα... χρόνια τώρα δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν".

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα παπούτσια του... " Σκέφτομαι διάφορα για το τι θα βάλω. Σίγουρα θέλω να φορέσω κάποια παπούτσια που να είναι σημαντικά για εμένα. Άλλωστε, έχω πάνω από 3.000-4.000 παπούτσια Τζόρνταν", δήλωσε μεταξύ άλλων.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ