NBA

ΝΒΑ: Πήραν Αλεξάντερ-Γουόκερ οι Τζαζ στέλνοντας τον Ίνγκλς στους Μπλέιζερς μέσω τριπλής ανταλλαγής

Ο Τζο Ινγκλς
Ο Τζο Ινγκλς © 2021 AMANDA LOMAN / AP IMAGES

Σε τριπλή ανταλλαγή προχώρησαν οι Τζαζ οι Σπερς και οι Μπλέιζερς με τον Αλεξάντερ-Γουόκερ και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να πηγαίνουν στην Γιούτα. Στους Μπλέιζερς ο Ίνγκλς, στους Σπερς ο Σατοράνσκι.

Με την Trade Deadline (Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:00 Ελλάδας) να πλησιάζει, οι Σπερς, οι Μπλέιζερς και οι Τζαζ προχώρησαν σε τριπλή ανταλλαγή. Συγκεκριμένα οι Αλεξάντερ-Γουόκερ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πάνε στους Τζαζ, με την ομάδα της Γιούτα να προχωρά σε μία σημαντική προσθήκη καθώς η απόκτηση του Αλεξάντερ-Γουόκερ προσθέτει έξτρα λύση στην περιφέρεια και καλό σουτ.

Όπως αναφέρει ο Έϊντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN, οι Σπερς θα πάρουν τον Τόμας Σατοράνσκι καθώς επίσης και ένα second-round pick, ενώ οι Μπλέιζερς θα κάνουν δικό τους τον Τζο Ίνγκλς ο οποίος θυμίζουμε ότι είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί στο Πόρτλαντ.

Οι Μπλέιζερς συνέχισαν να κάνουν κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον αφού παραχώρησαν τους Αλεξάντερ-Γουόκερ και Σατοράνσκι μόλις μία μέρα αφού τους απέκτησαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής του ΜακΚόλουμ στους Πέλικανς. Η απόκτηση του Ίνγκλς έγινε καθαρά με οικονομικά κίνητρα αφού το συμβόλαιο του Αυστραλού λήγει το καλοκαίρι και θα αδειάσει χώρος στο Σάλαρι Καπ.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ