NBA

NBA: Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ αποχωρεί σήμερα με ανταλλαγή από τους Μπλέιζερς

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ
Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ © 2022 NATE BILLINGS / AP IMAGES

Από το Πόρτλαντ στη Νέα Ορλεάνη μετακομίζει ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, καθώς οι Μπλέιζερς συνεχίζουν το rebuild μετά από την παραχώρηση των Νόρμαν Πάουελ - Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

Στα 30 του χρόνια, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ετοιμάζει τις βαλίτσες του καθώς σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι οι Μπλέιζερς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τους Πέλικανς για να τον στείλουν στην Νέα Ορλεάνη μαζί με τους Λάρι Νανς και Τόνι Σνελ για τους Τζος Χαρτ, Νάικιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Τόμας Σατοράνσκι.

Η ομάδα του Πόρτλαντ έδωσε τον Νόρμαν Πάουελ και τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον στους Κλίπερς, όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει ξανά φέτος στη σύνθεσή της τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και πηγαίνει σε ολικό rebuild, με τον ΜακΚόλουμ να έχει θεωρηθεί εδώ και καιρό ένα καλό δόλωμα για τον οργανισμό.

Στην ένατη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο έμπειρος περιφερειακός έχει 20.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 35.2 λεπτά σε 36 αγώνες. Οι Μπλέιζερς αναμένεται να πάρουν τον σμολ φόργουορντ Τζος Χαρτ, τον Νάικιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, τον Τόμας Σατοράνσκι και draft picks δεύτερων γύρων.

Οι Πέλικανς, από την άλλη, συνεχίζουν με στόχο να χωρέσουν στην πρώτη δεκάδα της Δύσης για να συμμετάσχουν στο play-in tournament. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 21-32, ρεκόρ καλύτερο από εκείνα των Μπλέιζερς, των Σπερς και των Κινγκς που βρίσκονται πίσω τους. Μπροστά τους στην 9η θέση είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς με 26-28.

Πλέον, στην πεντάδα της ομάδας της Νέας Ορλεάνης θα βρίσκονται οι Ντεβόντε Γκρέιαμ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Μπράντον Ίνγκραμ, Χέρμπερτ Τζόουνς, Γιόνας Βαλαντσιούνας. Δεν υπολογίζεται, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Ζάιον Γουίλιαμσον που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ