NBA

NBA: Ξεκίνησε το καθάρισμα στο Πόρτλαντ, ανταλλαγή Μπλέιζερς - Κλίπερς

Ο Έρικ Μπλέντσο
Ο Έρικ Μπλέντσο © 2021 AJ MAST / AP IMAGES

Τρεις παίκτες πήραν οι Μπλέιζερς, δίνοντας δύο στους Κλίπερς καθώς ξεκινούν το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν και για το μέλλον.

Αυτό που όλοι περίμεναν, ξεκίνησε απλά λίγες ημέρες νωρίτερα. Οι Μπλέιζερς έστειλαν τον σουτέρ Νόρμαν Πάουελ και τον φόργουορντ Ρόμπερτ Κόβινγκτον στους Κλίπερς, για να πάρουν πίσω τον Έρικ Μπλέντσο, τον Τζάστις Γουίνσλοου, τον Κίον Τζόνσον και ένα draft pick δεύτερου γύρου.

Στο Πόρτλαντ ξέρουν ότι με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ πιθανότατα εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό, οπότε ξεκινούν το χτίσιμο σχεδόν από το μηδέν, με το συμβόλαιο του Κόβινγκτον να φεύγει μαζί με εκείνο του Πάουελ από το μισθολόγιό τους. Σι Τζέι ΜακΚόλουμ και Γιουσούφ Νούρκιτς ενδέχεται να είναι οι επόμενοι που θα αποχαιρετήσουν.

Το συμβόλαιο του Μπλέντσο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, όμως οι Μπλέιζερς μπορούν να γλιτώσουν 15.475.000 δολάρια αν τον αποδεσμεύσουν έως τις 29 Ιουνίου. Αν το κάνουν, ο έμπειρος γκαρντ θα πάρει 3.9 εκατομμύρια δολάρια.

TAGS NBA ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ