NBA

Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ συμφιλιώθηκαν: "Οι Γουόριορς τα σκάτωσαν μετά από τον τσακωμό μας"

Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ συμφιλιώθηκαν: "Οι Γουόριορς τα σκάτωσαν μετά από τον τσακωμό μας"

Τρία χρόνια μετά από τον τεράστιο καυγά τους, ο Ντρέιμοντ Γκριν κι ο Κέβιν Ντουράντ όχι μόνο συμφιλιώθηκαν, αλλά έριξαν και την ευθύνη της αποχώρησης του δεύτερου από το Σαν Φρανσίσκο στη διοίκηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο αξέχαστος καυγάς του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Κέβιν Ντουράντ τον Νοέμβριο του 2018, σε έναν εκτός έδρας αγώνα των Γουόριορς με τους Κλίπερς, ήταν η αιτία της αποχώρησης του δεύτερου από την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο. Το είχε παραδεχθεί και ο ίδιος, ωστόσο ο χρόνος όλα τα γιατρεύει και αυτό συνέβη και σε αυτή την περίπτωση καθώς οι δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες μίλησαν, συμφιλιώθηκαν και, προς έκπληξη πολλών, έριξαν την ευθύνη για το διαζύγιο στη διοίκηση του οργανισμού και στον Στιβ Κερ.

"Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Από τη στιγμή που αποχώρησες, συνέχεια με κλωτσούν στον πισινό. Πόσο σε ανάγκασε ο τσακωμός, η διαφωνία μας, να αποχωρήσεις από τους Γουόριορς;" ρώτησε ο Γκριν τον Ντουράντ, που απάντησε λέγοντας ότι: "Δεν ήταν τόσο ο τσακωμός, ήταν ότι ο Στιβ Κερ και ο Μπομπ Μάγιερς συμπεριφέρθηκαν σαν να μην έγινε κάτι. Ένιωσα ότι ήταν σοβαρή κατάσταση για την ομάδα. Έβλεπα το Last Dance, όταν γύρισε ο Σκότι Πίπεν όλοι του είπαν ότι τα σκάτωσε. Αυτό χρειαζόμασταν κι εμείς, να μας πει κάποιος ότι τα κάναμε μαντάρα. Η επικοινωνία ήταν σημαντική, αλλά δεν δείξαμε κάτι τέτοιο".

"Όταν γυρίσαμε από το Λος Άντζελες, έμεινα στο αυτοκίνητο για μια ώρα. Μου είπαν ότι έπρεπε να απολογηθώ, απάντησα ότι θα σου μιλήσω, αλλά είπαμε να προσπαθήσουμε το επόμενο πρωί. Τους εξήγησα ότι η κατάσταση είχε χαλάσει. Ήταν θέμα δικό μου και δικό σου. Κατά τη γνώμη μου, ναι, τα σκάτωσαν. Μου είπαν ότι θα με τιμωρήσουν για έναν αγώνα και ξέσπασα σε γέλια, ο Μάγιερς απάντησε ότι δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. Ήταν αστείο αυτό που έκαναν. Έπαιξες με τον Γουέστμπρουκ, που κάποιες φορές το παρακάνει, με εμένα, που το παρακάνω, με τον Ίρβινγκ, που το παρακάνει, με τον Χάρντεν, που το παρακάνει" πρόσθεσε ο Ντρέιμοντ Γκριν, με τον Ντουράντ να τον κοιτάζει στα μάτια σε μια πραγματικά πολύ αληθινή συζήτηση.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ