NBA

Οι Νικς δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για Ντράμοντ

Ο Αντρέ Ντράμοντ με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς
Ο Αντρέ Ντράμοντ με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Νικς έχουν δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρονται για τον Άντρε Ντράμοντ των Καβαλίερς και σκοπεύουν να κάνουν την κίνησή τους στην trade deadline.

Ο Αντρέ Ντράμοντ είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της trade deadline, με όλο το ΝΒΑ να παρακολουθεί, περιμένοντας κυρίως την αποδέσμευσή του από τους Καβαλίερς. Ενδεχομένως ωστόσο όλος αυτός ο κόσμος να μείνει... με την όρεξη.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Νικς έχουν δείξει τις τελευταίες ώρες έντονο ενδιαφέρον για τον Ντράμοντ, έχοντας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ομάδες που πρέπει να βρουν τρόπο να απορροφήσουν τα περίπου 28 εκατ. δολάρια που προβλέπεται να εισπράξει φέτος ο έμπειρος σέντερ: Έχουν 15 εκατ. δολάρια χώρο στο σάλαρι καπ, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να φτιάξουν ένα πακέτο με παίκτες αξίας 28 εκατ. δολαρίων, παρά μόλις 13.7 εκατ. δολαρίων.

Ακόμα πάντως και αν τελικά ο Ντράμοντ δεν παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα από τους Καβς και απλώς λυθεί το συμβόλαιό του, οι Νικς μπορούν και πάλι να κινηθούν για την απόκτησή του, εκμεταλλευόμενοι ξανά το γεγονός ότι έχουν περισσότερα λεφτά να του προσφέρουν από άλλες ομάδες που πιθανόν να ενδιαφέρονται, όπως οι Λέικερς και οι Νετς που λέγεται ότι βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή.

Για την ιστορία, οι Νικς έχουν στην θέση του σέντερ τον νεαρό Μίτσελ Ρόμπινσον - ο οποίος επέστρεψε πριν μερικές ημέρες από τραυματισμό - και τον Νέρλενς Νόελ (πιθανότατα θα μπει στο πακέτο ανταλλαγής αν γίνει κίνηση για τον Ντράμοντ), θεωρώντας ότι ο Ντράμοντ θα μπορέσει να τους ανεβάσει επίπεδο, φτιάχνοντας ένα ενδιαφέρον δίδυμο με τον Τζούλιους Ραντλ.

Photo Credits: ⓒ 2021 David Zalubowski / Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ