ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντραγκοΐλοβιτς: "Στόχος η τετράδα"

Ντραγκοΐλοβιτς: "Στόχος η τετράδα"
Ντραγκοΐλοβιτς

Δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, έκανε ο Βλάντισλαβ Ντραγκοΐλοβιτς

Η συνέντευξη του Ντραγκοΐλοβιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

- Τόσο για σένα όσο και για αρκετούς από τους συμπαίκτες σου αυτό θα είναι το πρώτο μεγάλο αθηναικό ντέρμπι, εναντίον της ΑΕΚ...

" Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μου αφού έχει ξεχωριστή σημασία το όνομα του αντιπάλου. Πέρα από το ιστορικό της όνομα η ΑΕΚ αναμένουμε να είναι μία ομάδα που θα μονομαχήσει μαζί μας και θα διεκδικήσει τους ίδιους στόχους μέχρι το τέλος, άρα θέλουμε να τη νικήσουμε για περισσότερους από έναν λόγους".

- Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Πανιώνιος Forthnet θα είναι ο οικοδεσπότης της αναμέτρησης στο γήπεδό του;

" Θέλω να πιστεύω πως το ότι παίζουμε στην έδρα μας θα μας βοηθήσει για να φτάσουμε στη νίκη. Εχει μεγάλη σημασία για την ομάδα μου η συμπαράσταση του κόσμου που μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα θερμή. Ειδικά στο ματς με τον Αρη ένοιωσα καταπληκτικά αντικρύζοντας τόσο πολύ κόσμο αν και στο τέλος τους πικράναμε με την ήττα. Ομως παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όπως άλλωστε και σε όλα ματς τα φετινά παιχνίδια".

- Η αλήθεια είναι πως ο Πανιώνιος Forthnet ακόμη και στις ήττες του τη φετινή σεζόν, εντός και εκτός συνόρων παλεύει τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μάλλον δεν θέλετε να χάνετε εσύ και οι συμπαίκτες σου;

" Είμαστε μαχητές όλοι και παίζουμε με καρδιά σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μας απασχολεί το όνομα του αντιπάλου, αλλά η δική μας απόδοση. Ολα τα ματς που χάσαμε, με τον Αρη, τον Πανελλήνιο, την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την Τουρκ Τέλεκομ θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει αλλά ήμασταν άτυχοι στο φινάλε. Το σίγουρο είναι πως θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι το τέλος της σεζόν οποιοσδήποτε και αν είναι ο αντίπαλος".

- Ο Πανιώνιος Forthnet βρίσκεται στην 4αδα της βαθμολογίας. Πιστεύεις ότι μπορεί να παραμείνει μέχρι το τέλος;

" Οταν πριν 3 μήνες ξεκινήσαμε την προετοιμασία θέσαμε κάποιους στόχους και είπαμε πως θα παλέψουμε για να τους πετύχουμε. Στόχος μας, ναι, είναι η 4αδα ή και κάτι παραπάνω. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να είμαστε ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία αλλά νομίζω ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά".

- Πως πιστεύεις ότι θα αντιδράσει η ομάδα δίχως τον τραυματία Λουκόβσκι;

" Ο "Λούκι" μας λείπει. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Ομως ο Παναγιώτης (Καυκής) κάνει καταπληκτική δουλειά ως βασικός ενώ ενισχυθήκαμε και με τον Μιλίκοβιτς ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει. Χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά πιστεύω ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση της ομάδας. Ελπίζω κόντρα στην ΑΕΚ να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πετύχουμε μία ακόμη σημαντική νίκη για τον κόσμο της ομάδας που μας αγαπάει τόσο πολύ".



















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ