NBA

Ντουράντ: "Δεν είναι καλύτεροι οι Γουόριορς χωρίς εμένα"

Ντουράντ: "Δεν είναι καλύτεροι οι Γουόριορς χωρίς εμένα"
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για πρώτη φορά από την ημέρα που τραυματίστηκε (8 Μαΐου) και σχολίασε την πορεία των Γουόριορς και την άποψη πολλών ότι είναι καλύτεροι χωρίς αυτόν.

Οι Γουόριορς έχουν 5-0 χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ στα playoffs και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ίσως και να είναι τελικά καλύτεροι χωρίς αυτόν. Ο 30χρονος φόργουορντ, βέβαια, έχει διαφορετική άποψη επ' αυτού και την κατέθεσε στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από τις 8 Μαΐου, την ημέρα που τέθηκε δηλαδή νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού στην δεξιά γάμπα.

" Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν υπάρχουν μπασκετικά στοιχεία που να οδηγούν σε αυτό. Ωστόσο είμαι εντάξει με αυτό, αν και ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα", δήλωσε ο σούπερ σταρ των Γουόριορς, ο οποίος ακόμα δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό στην δεξιά γάμπα κατά την διάρκεια του πέμπτου αγώνα της σειράς με τους Ρόκετς. Δύσκολα θα παίξει πάντως στον πρώτο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου, ανεξάρτητα από το αν θα προκριθούν οι Ράπτορς ή οι Μπακς.

" Από τη στιγμή που ήρθα εδώ ήταν «οι Γουόριορς και ο KD». Το καταλαβαίνω αυτό και αισθάνομαι ότι οι συμπαίκτες μου και ο οργανισμός ξέρουν ακριβώς τι έχω κάνει εντός κι εκτός γηπέδων για να γίνω μέρος της κουλτούρας. Ξέρω τι προσφέρω στην ομάδα, όπως ξέρω επίσης ότι σε πολύ κόσμο εκτός της ομάδας δεν αρέσει να μας βλέπουν μαζί, κάτι που κατανοώ", τόνισε ο "KD".

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ