NBA

Τραυματίστηκε ο Ντουράντ

Τραυματίστηκε ο Ντουράντ
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Αγωνία στους Γουόριορς, αφού ο Κέβιν Ντουράντ αποχώρησε κουτσαίνοντας στην τρίτη περίοδο του Game 5 με τους Ρόκετς και εκφράζονται φόβοι ότι υπέστη θλάση.

Ο Κέβιν Ντουράντ αποχώρησε με τραυματισμό στο δεξί πόδι κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου του Game 5 με τους Ρόκετς και εκφράζονται φόβοι ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Ο σταρ των Γουόριορς τραυματίστηκε όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην άμυνα έπειτα από ένα καλάθι που σημείωσε, αλλά ξαφνικά σταμάτησε, πιάνοντας χαμηλά το δεξί του πόδι, ανάμεσα στην γάμπα και τον αχίλλειο τένοντα.

Το μυαλό όλων πήγε αυτόματα στο ενδεχόμενο να έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα, ωστόσο οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι μάλλον απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη τράβηγμα στην δεξιά γάμπα. Οι Γουόριορς ανακοίνωσαν άμεσα ότι ο All Star φόργουορντ τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Ντουράντ δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμα σε πλήρη έκταση. Σε περίπτωση ωστόσο που τελικά έχει υποστεί θλάση, τότε αυτό σημαίνει πιθανότατα ότι θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της σειράς με τους Ρόκετς. Αν συμβεί αυτό, τα δεδομένα της σειράς θα αλλάξουν. Υπενθυμίζεται ότι οι Γουόριορς αγωνίζονται εδώ και καιρό χωρίς τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος τραυματίστηκε μόλις στον δεύτερο αγώνα των φετινών playoffs κόντρα στους Κλίπερς.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ