NBA

Ντόντσιτς για Γιάννη: "Ο καλύτερος στο NBA, σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις"

Ντόντσιτς για Γιάννη: "Ο καλύτερος στο NBA, σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις"
AP PHOTO/AARON GASH

Ο Λούκα Ντόντσιτς υποκλίθηκε για μία ακόμη φορά στο αστείρευτο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο οποίο οφείλεται εν πολλοίς η νέα ήττα των Μάβερικς από τους Μπακς. Τι απάντησε ο Greek Freak στον Σλοβένο σούπερ σταρ.

Ο Λούκα Ντόντσιτς θαυμάζει το αστείρευτο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, λατρεύει να τον βλέπει να αγωνίζεται, αρκεί να μην είναι απέναντί του, γιατί δυσκολεύεται πολύ να τον κερδίσει.

Το απολαμβάνω να παίζω μαζί του είναι δύσκολη λέξη, γιατί θέλω να κερδίζω (γέλια). Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις.

Είναι διασκεδαστικό να τον βλέπεις να παίζει, αλλά όχι να τον αντιμετωπίζεις. Δουλεύει σκληρά και γίνεται όλο και καλύτερος", ανέφερε ο Σλοβένος γκαρντ μετά την ήττα των Μάβερικς από τους Μπακς, δείχνοντας ότι οι σπουδαίοι παίκτες αναγνωρίζουν την ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

"Είναι σπουδαίο κομπλιμέντο και το εκτιμώ. Όταν αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ακούς τέτοια λόγια είναι πολύ όμορφο. Ανεξάρτητα από τις νίκες και τις ήττες, είναι ωραίο να σε εκτιμούν οι συναθλητές του.

Λατρεύω να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας. Ο Λούκα είναι καταπληκτικός παίκτης, αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχω δει στη ζωή μου.

Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα που μπορεί να κάνει για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του", απάντησε με τη σειρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν ενημερώθηκε για τις φιλοφρονήσεις του Ντόντσιτς.

TAGS NBA ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ