NBA

Ντόντσιτς: "Αγαπημένοι μου παίκτες είναι ο Σπανούλης και ο Γιουλ"

Ο Λούκα Ντόντσιτς
Ο Λούκα Ντόντσιτς Ⓒ 2024 RICK BOWMER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε για ακόμα μία φορά ότι ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο αγαπημένος του παίκτης (μαζί με τον Σέρχιο Γιουλ), ενώ πρόσθεσε ότι θεωρεί πως ο Φακούντο Καμπάσο θα αναδειχθεί MVP της φετινής EuroLeague.

Ο θαυμασμός του Λούκα Ντόντσιτς για τον Βασίλη Σπανούλη - και το γεγονός ότι ο "Kill Bill ήταν το είδωλό του, για αυτό επέλεξε το Νο7 όταν ήταν μικρός και πλέον το 77 στους Μάβερικς - είναι γνωστό. Φρόντισε λοιπόν να το υπενθυμίζει αυτό μιλώντας στο επίσημο κανάλι της EuroLeague.

Ο σταρ των Μάβερικς ρωτήθηκε κάποια στιγμή στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε το ποιος ήταν ο αγαπημένος του παίκτης να παρακολουθεί και ανέφερε ξανά το όνομα του νυν προπονητή του Περιστερίου bwin και της Εθνικής Ελλάδας, προσθέτοντας και αυτό του (αρχηγού της Ρεάλ και άλλοτε συμπαίκτη του) Σέρχιο Γιουλ.

Ο Ντόντσιτς δήλωσε ακόμα ότι θεωρεί πως ο Φακούντο Καμπάσο θα βγει MVP στην EuroLeague, καθώς και ότι η αγαπημένη του στιγμή στην EuroLeague ήταν όταν κατέκτησε τον τίτλο με την Ρεάλ το 2018.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ