ΑΡΗΣ

Ντίξον: "Ήρθα για να σκοράρω"

Ντίξον: "Ήρθα για να σκοράρω"
Ντίξον

Στη Θεσσαλονίκη με... πολλά μπαγκάζια και υποσχέσεις για πολλούς πόντους αφίχθη ο Χουάν Ντίξον

"Ήρθα για να σκοράρω αλλά και να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη δείχνοντας ιδιαίτερα ανυπόμονος στο να κάνει το ντεμπούτο του.

Αυτό θα γίνει στο ντέρμπι της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό με τον Ντίξον να κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση έχοντας με τον τρόπο αυτό και μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ.

Κι όσο για τον Αμερικανό του Άρη που θα αποτελέσει παρελθόν μετά από την σημερινή άφιξη του Ντίξον; Αυτός θα είναι ο Κουίντον Ντέι όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή της άφιξης του Κατσικάρη και παρά το γεγονός ότι η ΚΑΕ στην συμφωνία της μαζί του είχε κάνει λόγο για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Στα αγωνιστικά χθες το βράδυ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και την βαριά ήττα με 83-48 περίπου 100 φίλαθλοι του Άρη ανέμεναν το πούλμαν της αποστολής για να ζητήσουν τον λόγο για την πολύ άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Λίγες ώρες αργότερα σήμερα το πρωί ο Κατσικάρης για πάνω από μία ώρα και σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο επισήμανε στους παίκτες του στο βίντεο τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ ακολούθησε τετ α τετ του καθένα ξεχωριστά με πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Όλα δείχνουν πάντως ότι το πιθανότερο είναι μετά την χθεσινή εικόνα που παρουσίασαν με αποτέλεσμα ο Άρης να γνωρίσει την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του από τον ΠΑΟΚ να επιβληθεί στους παίκτες πρόστιμο.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ