ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντέρμπι με τα... όλα του

Ντέρμπι με τα... όλα του
ΟΑΚΑ

Με κόσμο θα παίξει ο ΠΑΟ με Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική. Κόσμος και στο Χιούστον

Συνεπώς, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πρέπει να προετοιμαστούμε για μια πραγματική μάχη των δύο αιωνίων, δίχως "άνευρο" κλίμα, που θα δώσει τη θέση στην μεταγραφική μονομαχία του καλοκαιριού, στην οποία πρωταγωνίστησαν οι δύο ΚΑΕ.
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι η απόφαση της ποινής για τις τρεις αγωνιστικές είχε επιβληθεί στις 11 Ιουλίου και η έφεση υποβλήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου, περίπου 20 ημέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον κόσμο του μόνο στο ματς με τον ΑΓΟΡ, ενώ ο Ολυμπιακός που ήταν κι αυτός τιμωρημένος με μία αγωνιστική, παρέμεινε με μία αγωνιστική σαν ποινή και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς τους οπαδούς του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

H ώρα της... κατάρριψης

H δεύτερη επίσκεψη του Παναθηναϊκού στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι γεγονός καθώς έχουν μείνει λίγες ώρες για την αναμέτρηση με τους Χιούστον Ρόκετς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι έτοιμοι να καταρρίψουν τις "ρουκέτες" στις 03:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας (ΕΤ1) και 20:00 Αμερικής.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς γυμνάστηκαν κανονικά χθες το βράδυ, ωστόσο, για ακόμη μία φορά δεν ήταν μόνοι τους καθώς στο "Toyota Center" βρέθηκαν και πάλι αρκετοί ομογενείς που φωτογραφήθηκαν με τα "αστέρια" του Παναθηναϊκού και δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα.

Λίγες ώρες υπομονή λοιπόν προκειμένου να παρακολουθήσουμε (όσοι αντέξουν λόγω της ώρας) τον Παναθηναϊκό απέναντι στους ΝΒΑερ. Οι παίκτες του τριφυλλιού, πάντως, κάθε άλλο από μόνοι τους θα είναι στο "Τoyota Center" αφού αναμένεται να δώσουν το "παρών" περισσότεροι από 3.000 Έλληνες.

H αποστολή του Παναθηναϊκού, εξάλλου, θα αναχωρήσει οδικώς αύριο το πρωί για το Σαν Αντόνιο όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τους πρωταθλητές ΝΒΑ Σπερς.

Συμφωνία με την ΕΡΤ


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αργά το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησε σε συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της σεζόν 2007-08 εναντι του ποσού του 1.300.000 ευρώ περίπου.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ