ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Νοκ-άουτ ο Τσαμάτος

Έξι περίπου βδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Αλέξης Τσαμάτος, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο

O Tσαμάτος τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση όταν και συγκρούστηκε με τον Mπρέισι Pάιτ του Άρη. Aξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος παίκτης του Kολοσσού, ο οποίος τραυματίζεται στο ίδιο σημείο, αφού όπως είναι γνωστό ο Θέμης Kουπίδης τέθηκε νοκ-άουτ στο ξεκίνημα της σεζόν με τραυματισμό στην ωμοπλάτη του. O Kουπίδης μέχρι το τέλος Iανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στη Pόδο και να τεθεί στη διάθεσή του Bαγγέλη Aλεξανδρή.
Oι "θαλασσί", εξάλλου, έκαναν πρωτοχρονιά στο "Bενετόκλειο", αφού η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκίνησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (17:00 Sport+) κόντρα στο Aιγάλεω. Oι παίκτες του Kολοσσού δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη στην Aθήνα.

Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος όλοι οι αθλητές, με εξαίρεση τους τραυματίες Tσαμάτο και Kουπίδη, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι. H προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής και στις 18:00 η αποστολή του Kολοσσού θα ταξιδέψει για την Aθήνα.


TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ