ΣΙΕΝΑ

Νοκ άουτ ο ΜακΚάλεμπ

Lietuvos Rytas player Igor Milosevic (R) vies for the ball with Unicaja player Bo McCalebb (L) during their Euroleague basketball group match in Vilnius, on October 27, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Lietuvos Rytas player Igor Milosevic (R) vies for the ball with Unicaja player Bo McCalebb (L) during their Euroleague basketball group match in Vilnius, on October 27, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Μπο ΜακΚάλεμπ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες. Σε αναζήτηση παίκτη ο Πιανιτζάνι

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν ο παίκτης θα μπει στο χειρουργείο ή αν θα προσπαθήσει με συντηρητική αγωγή να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εν όψει και της έναρξης του TOP-16 της Ευρωλίγκας στις 19 του μήνα ο Σιμόνε Πιανιτζάνι βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ενός παίκτη για να τον αντικαταστήσει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί πάντως αν ο Μπο ΜακΚάλεμπ θα μπει στο χειρουργείο ή θα το αποφύγει. Πάντως, ούτως ή άλλως για τους επόμενους δύο μήνες θα είναι εκτός δράσης.

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ