EUROLEAGUE

Νίκολα Μίροτιτς: Σκληρό πόκερ για τον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, με τη Μονακό να κάνει το all-in

Νίκολα Μίροτιτς: Σκληρό πόκερ για τον φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, με τη Μονακό να κάνει το all-in
©FCBBASKET

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι το πιο καυτό όνομα της αγοράς στην EuroLeague, με τη Μονακό να κάνει τεράστια προσπάθεια για να τον αποκτήσει και να ενισχυθεί εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι το πιο καυτό όνομα στην αγορά της EuroLeague το φετινό καλοκαίρι, από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα επέλεξε να τον αποδεσμεύσει.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως δεν έχει βρεθεί άκρη με το συμβόλαιό του, πως δεν έχει προκύψει συμφωνία για το ύψος και τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσής του, εκείνος συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με τους κορυφαίους συλλόγους της EuroLeague, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό εδώ κι αρκετό καιρό, η κρούση του Παναθηναϊκού για να ενημερωθεί για το status του και τις απαιτήσεις του (υπήρξε σύνδεση από το εξωτερικό με τους πράσινους) και το δεδομένο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα και της Μονακό είναι αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα σχετικά με τους υποψήφιους εργοδότες του, για το 2023/24.

Τούτη την ώρα, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το πού θα καταλήξει ο Νίκολα Μίροτιτς, αν και υπάρχει μια ομάδα που φαίνεται να έχει ελαφρύ προβάδισμα. Αυτή είναι η Μονακό. Τόσο γιατί του προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για την επόμενη διετία (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άνω των 7.000.000 ευρώ για αυτό το διάστημα), όσο κι επειδή έχει δουλέψει πάρα πολύ την περίπτωσή του, εδώ κι αρκετό καιρό. Με κάθε πιθανό τρόπο, σε μια προσπάθεια να του δείξει πόσο τον θέλει στο Πριγκιπάτο.

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει φως στο τούνελ της αποζημίωσης (τουλάχιστον αυτό προκύπτει μέχρι στιγμής, δεδομένου πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει ανακοινώσει κάτι για το "διαζύγιο" με τον έμπειρο αθλητή), το ζήτημα του επόμενου σταθμού στην καριέρα του Νίκολα Μίροτιτς αναμένεται να κλείσει σχετικά σύντομα. Ενδεχομένως ακόμη κι εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Με τη Μονακό στην pole position για την απόκτησή του. Τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ