ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα για Μίροτιτς: "Απέχουμε πολύ οικονομικά, θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα"

Λαπόρτα για Μίροτιτς: "Απέχουμε πολύ οικονομικά, θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα"
©FCBBASKET

Ο Τζουάν Λαπόρτα παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι ακόμα η Μπαρτσελόνα δεν έχει βρει την χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του Νίκολα Μίροτιτς, προσθέτοντας πως ελπίζει ότι σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί το τεράστιο συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς. Προς το παρόν ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί, αφού ο άλλοτε NBAερ ζητάει όλο το ποσό της επόμενης διετίας (22 εκατ. ευρώ μεικτά) για να αποχωρήσει. Ο Τζουάν Λαπόρτα όμως ελπίζει ότι θα βρεθεί λύση. Έστω και αν προς το παρόν οι δύο πλευρές απέχουν σημαντικά.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα με δηλώσεις του στην "La Vanguardia" όταν η συζήτηση πήγε στον Νίκολα Μίροτιτς - που αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για αντί-Βεζένκοβ - δηλώνοντας: "Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς να έχει μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς, αλλά θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα".

Κλείνοντας, ο Λαπόρτα αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας: "Ο Σάρας ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Όταν ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ