EUROLEAGUE

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Νίκολα Μίροτιτς και του προσφέρει 2.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Νίκολα Μίροτιτς και του προσφέρει 2.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως
©FCBBASKET

Σφήνα για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς μπήκε ο Ερυθρός Αστέρας, που προσφέρει 2.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον 32χρονο φόργουορντ με στόχο να κάνει το μπαμ του καλοκαιριού.

Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο καυτά, αν όχι στο πιο καυτό, ονόματα της offseason. Ο Νίκολα Μίροτιτς αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα και στα 32 του αναζητεί τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του, με τον Ερυθρό Αστέρα να είναι η νέα ομάδα που μπήκε σφήνα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 που ακούσατε πρώτοι στο Bald Brothers podcast, η ομάδα του Βελιγραδίου έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μίροτιτς που φτάνει τα 2.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι δεν έχει προκύψει συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, γνωρίζουν ότι οι Ιταλοί δεν μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά οικονομικά, γνωρίζουν κι ότι ο Μίροτιτς έχει επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα της χώρας και κάνουν την προσπάθειά τους για το χτύπημα του καλοκαιριού.

Πέρα από την Αρμάνι Μιλάνο, που δεδομένα ενδιαφέρεται γι' αυτόν, ο Μίροτιτς έχει μπει στο στόχαστρο και της Μονακό, αλλά και της Αναντολού Εφές που με τη σειρά της περιμένει να δει τι θα συμβεί στην περίπτωση του Βασίλιε Μίτσιτς για τον οποίο το όνειρο του NBA δεν έχει σβήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 32χρονος φόργουορντ έχει επιλογές, θα πληρωθεί καλά και θα επιλέξει την κατάσταση που στα δικά του μάτια θα μοιάζει ιδανική μετά απ' όσα έζησε φέτος στη Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, των Μπουλς, των Πέλικανς και των Μπακς είχε φέτος 15.4 πόντους (60.3% στο δίποντο, 39.2% στο τρίποντο, 80.4% στις βολές), 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:58 σε 29 αγώνες της EuroLeague.

Στον Ερυθρό Αστέρα γνωρίζουν πως ό,τι κι αν γίνει στους τελικούς της ABA Liga (1-2 η σειρά με την Παρτίζαν αυτή τη στιγμή) θα βρίσκονται στη EuroLeague και της επόμενης περιόδου, η οποία εκτός απροόπτου θα έχει τις 18 ομάδες που είχε και τη σεζόν 2022/23. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι, θα είναι να πάρει η Τουρκ Τέλεκομ τη θέση της Βαλένθια που προορίζεται για τη θέση της νικήτριας του EuroCup, Γκραν Κανάρια. Αυτό θα επισφραγισθεί στο τέλος Ιουνίου, γι' αυτό και οι παράγοντες του συλλόγου κάνουν ήδη τις κινήσεις τους με αυτό ως δεδομένο.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ