ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκλας: "Το μυαλό μας είναι στη Βίτολα, αυτά που βιώσαμε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ"

Ο Θάνος Νίκλας στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Θάνος Νίκλας στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, σε δηλώσεις του μετά τον δεύτερο τελικό στην Α1 Γυναικών, που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την αγωνία του για την κατάσταση της Κρίστιν Βίτολα και άφησε αιχμές για τη διατησία.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην παράταση από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό στην Α1 Γυναικών και πλέον η σειρά είναι στο 1-1. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Θάνος Νίκλας, αναφέρθηκε στον τραυματισμό της Βίτολα, εκφράζοντας την αγωνία του για την κατάστασή της, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σπασμένη μύτη.

"Αυτό που θέλω να πω και να εκφράσω μετά το τέλος αυτού του τελικού, είναι τη βαθιά μου λύπη και τα περαστικά μου στην τραυματισμένη μας αθλήτρια, την Κρίστιν Βίτολα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το μυαλό μας και η συμπαράστασή μας είναι εκεί, της ευχόμαστε περαστικά", ανέφερε αρχικά ο Θάνος Νίκλας και εν συνεχεία άφησε αιχμές για τη διαιτησία:

"Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν συνηθίζω να μιλάω για διαιτησία, αλλά αυτά που βιώσαμε, είδαμε, έγιναν και αντιμετωπίσαμε δεν αντικατοπτρίζουν αγώνα μπάσκετ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, που παρά τις συνθήκες αυτές, έφτασαν το ματς στην παράταση. Δυστυχώς, δεν αντέξαμε στο τέλος, από δικά μας λάθη και από κάποια ριμπάουντ που δεν πήραμε στο φινάλε και έτσι, χάσαμε τη νίκη. Η σειρά έχει μέλλον. Τώρα, δίνουμε τον επόμενο τελικό στην έδρα μας, πολύ σημαντικό ματς, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Βίτολα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ