ΚΟΡΟΙΒΟΣ

"Νίκη ιστορικής σημασίας"

"Νίκη ιστορικής σημασίας"
INTIME SPORTS

Τη τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Κόροιβος Αμαλιάδας απέναντι στον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου (15/11) και σκαρφάλωσε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Δείτε τι δήλωσε ο Σταύρος Ελληνιάδης, αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Κόροιβος επιβλήθηκε του Άρη με 73-69 στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της ΣΚΡΑΤΣ Basket League και σημείωσε τη τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος του αγώνα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σταύρος Ελληνιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε πως η νίκη αυτή θα είναι καθοριστική για την πορεία της ομάδας.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τεχνικό της ομάδας, Χάρη Μαρκόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον ικανό να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

"Πετύχαμε μια νίκη ιστορικής σημασίας, απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης και αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική στη συνέχεια. Στον Κόροιβο γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, στην πρώτη του συμμετοχή στην Α1 και χρειάζεται στήριξη από το φίλαθλο κοινό. Η παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια είναι καταλυτική και περιμένουμε ανάλογες σκηνές καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εξάλλου, ο κόσμος της Ηλείας είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Η μεθοδικότητα και η συνέπεια της διοίκησης αποτελούν τα ιδανικά εχέγγυα για την καθιέρωση στα μεγάλα σαλόνια. Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι μπροστάρης στο μεγάλο εγχείρημα και δείχνει πως στο μέλλον θα είναι ένας προπονητής που θα δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

Άλλωστε το μήλο πέφτει κάτω απ' τη μηλιά. Η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική και ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε ενωμένοι και στις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ