EUROBASKET

Νίκες για Σερβία-Αυστρία

Νίκες για Σερβία-Αυστρία

Για τους αγώνες κατάταξης του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών, Σερβία και Αυστρία επικράτησαν των αντιπάλων τους και πήραν προβάδισμα για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη διοργάνωση

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι δύο ομάδες που τερματίσουν στην 15η και 16η θέση της διοργάνωσης θα υποβιβαστούν στην Β' κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε θα γίνουν διπλά παιχνίδια ανάμεσα σε Κροατία, Σερβία, Αυστρία και Λιθουανία.

Στα των αγώνων, η Σερβία έκανε πραγματική επίδειξη δύναμης με αντίπαλο τη Λιθουανία νικώντας με σκορ 95-64 και δείχνει διατεθειμένη να αποφύγει τις τρεις τελευταίες θέσεις.

Αν και είναι ακόμα νωρίς, καθώς οι ομάδες έχουν να δώσουν άλλα πέντε ματς μέχρι να υπάρξει η τελική κατάταξη στις θέσεις 13-16.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Αυστρία επικράτησε στις λεπτομέρειες με σκορ 64-61 της Κροατίας κι έκανε το πρώτο βήμα, σε ένα παιχνίδι που τα ριμπάουντ έπαιξαν σημαντικό ρόλο (49-41), όπως άλλωστε και οι βολές στις οποίες οι Κροάτες είχαν μεγάλο πρόβλημα αστοχία (11/20 έναντι 11/14).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ