NBA

Νετς - Μπακς: Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να χάσει ο Τζέιμς Χάρντεν το υπόλοιπο της σειράς

Νετς - Μπακς: Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να χάσει ο Τζέιμς Χάρντεν το υπόλοιπο της σειράς
2021 AP PHOTO/ADAM HUNGER

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να χάσει όλη τη σειρά με τους Μπακς ο Τζέιμς Χάρντεν, καθώς οι Νετς δεν θέλουν να ρισκάρουν σοβαρότερο τραυματισμό του. Διαβάστε πώς έχει η κατάσταση με τον "Μούσια".

Δυστυχώς, ο τραυματισμός του Τζέιμς Χάρντεν στην πρώτη φάση του Game 1 των ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα στους Νετς και τους Μπακς, φαίνεται πως είναι σοβαρός. Τόσο σοβαρός, που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπό της σειράς καθώς στο Μπρούκλιν δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν το παραμικρό με εκείνον, όπως έκαναν οι Λέικερς με τον Άντονι Ντέιβις.

Ο "Μούσιας" χτύπησε στον δεξιό δικέφαλο στο ξεκίνημα του αγώνα κι ο Στιβ Νας αναγκάστηκε να καλέσει timeout στα 43" για να του επιτρέψει να αποχωρήσει από το παρκέ με προορισμό τα αποδυτήρια. Από εκεί ο Χάρντεν έφυγε απευθείας για το νοσοκομείο, με τους Νετς να περιμένουν την πρώτη εκτίμηση για το μέγεθος του προβλήματός του γνωρίζοντας ότι ένας παρόμοιος τραυματισμός τον κράτησε για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης προς το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αν, όντως, οι Νετς πρέπει να συνεχίσουν χωρίς τον βασικό τους οργανωτή στη σειρά με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τότε το έργο τους θα είναι ακόμη πιο δύσκολο αν και το πρώτο δείγμα ήταν εξαιρετικό με τους Καϊρί Ίρβινγκ - Κέβιν Ντουράντ να βρίσκουν στα πρόσωπα των Μάικ Τζέιμς - Τζο Χάρις - Μπλέικ Γκρίφιν τα ιδανικά στηρίγματα.

Υπάρχουν και κάποιες εκτιμήσεις που μιλούν για ακόμη μεγαλύτερη αποχή του Τζέιμς Χάρντεν από τα παρκέ, καθώς μετά από τον αρχικό του τραυματισμό είχε υποτροπιάσει με αποτέλεσμα να μείνει ακόμη περισσότερο εκτός δράσης. Λέγεται πως οι Νετς γνώριζαν ότι ήταν πιθανό να λαβωθεί εκ νέου, κάτι που έγινε από την πρώτη κιόλας φάση του αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ