NBA

Μπρούκλιν Νετς: Εκτός επ' αόριστον ο Τζέιμς Χάρντεν

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς την σεζόν 2020/21
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ASSOCIATED PRESS

Η διαδικασία επιστροφής του Τζέιμς Χάρντεν στην δράση πάει πίσω, αφού ο "Μούσιας" δεν είναι ακόμη σε θέση να πατήσει το παρκέ. Εκτός επ' αόριστον σύμφωνα με την ενημέρωση των Μπρούκλιν Νετς.

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Χάρντεν στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού δεν έδειχνε να είναι κάτι σοβαρό, με τους "Μούσια" να μένει εκτός δράσης για μερικές ημέρες με στόχο να μην επιβαρυνθεί περισσότερο και να είναι έτοιμος για την τελική ευθεία της regular season.

Οι Μπρούκλιν Νετς ενημέρωσαν όμως, ότι στη διάρκεια της Δευτέρας 19 Απριλίου, υπήρξε πισωγύρισμα στην αποκατάστασή του, κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης εντός παρκέ. Γι αυτό, ο οργανισμός πήρε την απόφαση να τον κρατήσει πλέον εκτός δράσης επ' αόριστον, θέλοντας να μην ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή ή άλλο (μεγαλύτερο) πρόβλημα.

"Είμαστε πίσω στο σημείο Νο1 για εκείνον. Θα επιστρέψει όταν είναι έτοιμος. Αυτό μπορεί να είναι στα playoffs, μπορεί να είναι πιο σύντομα" ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα ο Στιβ Νας.

Την φετινή σεζόν, ο Τζέιμς Χάρντεν έχει 25.2 πόντους, 8 ριμπάουντ, 10.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 37 λεπτά συμμετοχής.

ⓒ 2021 Adam Hunger / Associated Press

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ