NBA

Νετς - Μπακς Game 7: Η τελευταία τιτανομαχία θα έχει ελληνική εξέδρα στο Μπρούκλιν

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στον Μπλέικ Γκρίφιν στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής ανάμεσα σε Νετς και Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέναντι στον Μπλέικ Γκρίφιν στο Game 2 της ημιτελικής σειράς της Ανατολής ανάμεσα σε Νετς και Μπακς 2021 AP PHOTO/KATHY WILLENS

Χάρντεν και Ντουράντ εναντίον Χόλιντεϊ - Μίντλετον - Αντετοκούνμπο, σε ένα ιστορικό Game 7 στο οποίο θα υπάρξει και ελληνική εξέδρα! Τζάμπολ στις 03:30, LIVE από το matchcenter του SPORT24.

Τα ψέματα τελείωσαν. Νετς και Μπακς θα παλέψουν απόψε για έβδομη φορά σε 13 βράδια, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής. Εκεί που θα συναντήσουν τους Σίξερς ή τους Χοκς που θα λύσουν και εκείνοι αύριο βράδυ τις διαφορές τους σε Game 7 στη Φιλαντέλφια. Στο Barclays Center θα υπάρχει και ελληνική εξέδρα, καθώς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φρόντισε να καλύψει το 50% των εισιτηρίων σε συγκεκριμένο τμήμα που θα φιλοξενήσει Έλληνες οι οποίοι θα δώσουν όμορφο χρώμα στην αναμέτρηση.

Οι Νετς δεν θα έχουν τον Καϊρί Ίρβινγκ που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο Game 4 και παραμένει εκτός δράσης. Ο Στιβ Νας δήλωσε πως ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, σίγουρα όμως δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, έναν πρόωρο τελικό, ειδικά με τον τρόπο που παίζει, με απότομες αλλαγές κατευθύνσεων και με εκρηκτικό πρώτο βήμα.

Ο Νας υπολογίζει ότι τόσο ο Τζέιμς Χάρντεν, όσο και ο Κέβιν Ντουράντ μπορούν να παίξουν ακόμη και στα 48 λεπτά του αγώνα καθώς δεν υπάρχει περιθώριο ξεκούρασης από τη στιγμή που η σεζόν κρέμεται από μια κλωστή. Το σημαντικό για τον Καναδό θα είναι να σουτάρει ο Τζο Χάρις με αποτελεσματικότητα, κάτι που δεν κάνει στη σειρά (32.5% στο τρίποντο στους έξι αγώνες με τους Μπακς, 20.8% στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια) και να δώσουν ο Μπλέικ Γκρίφιν κι ο Τζεφ Γκριν περισσότερες λύσεις.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, από την άλλη, έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους εκτός φυσικά από τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στη σειρά με τους Μαϊάμι Χιτ.

Ο Πι Τζέι Τάκερ δήλωσε πως ζει το όνειρό του και είναι έτοιμος να πεθάνει στο παρκέ μαρκάροντας τον Κέβιν Ντουράντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο (30.5 πόντοι, 12.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ ανά 38.4 λεπτά στη σειρά) αποθέωσε τον Κρις Μίντλετον που παίζει με μεγαλύτερη συγκέντρωση από ποτέ (24.5 πόντοι, 8.5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1.5 κλεψίματα ανά 40.4 στη σειρά) και οι Μπακς ελπίζουν ότι αυτή τη φορά, στο κρισιμότερο ματς της σεζόν, θα σουτάρουν καλύτερα από το 28% που έχουν στο τρίποντο στα προηγούμενα έξι παιχνίδια.

Τζάμπολ στις 03:30, με το SPORT24 να καλύπτει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο αυτού του ιστορικού αγώνα για το ΝΒΑ και για το ελληνικό μπάσκετ.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ