NBA

Τέλος η σεζόν για τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, τεράστιο το πλήγμα για τους Μιλγουόκι Μπακς

Ο ΝτιΒιντσέντζο δυσανασχετεί μετά από άστοχη προσπάθεια
Ο ΝτιΒιντσέντζο δυσανασχετεί μετά από άστοχη προσπάθεια Ⓒ 2021 MORRY GASH / ASSOCIATED PRESS

Τον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ έχασαν οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δράσης για το υπόλοιπο των playoffs.

Σοκ για τους Μπακς. Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο υπέστη τελικά σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι (ρήξη συνδέσμου), με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να χάσει το υπόλοιπο των playoffs με αποτέλεσμα το Μιλγουόκι να πρέπει να καλύψει εκ των έσω το κενό του στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο 24χρονος περιφερειακός που έγραψε φέτος 10.4 πόντους (47.5% στο δίποντο, 37.9% στο τρίποντο, 71.8% στις βολές), 5.8 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.5 λεπτά σε 66 αγώνες, τραυματίστηκε στο χθεσινό Game 3 της σειράς με τους Χιτ στο Μαϊάμι.

Πλέον ο Μπουντενχόλζερ πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει το κενό του ΝτιΒιντσέντζο, είτε βάζοντας τον Τζεφ Τιγκ στην πεντάδα και τον Τζρου Χόλιντεϊ στο δύο, είτε δίνοντας στον καταπληκτικό σουτέρ, αλλά μετριότατο αμυντικό Μπριν Φορμπς θέση βασικού. Η λογική λέει ότι, τουλάχιστον στα επόμενα ματς, θα δούμε το δεύτερο σενάριο.

Με δεδομένο ότι οι Μπακς βρίσκονται στο 3-0 στη σειρά με τους Χιτ, το μυαλό όλων πηγαίνει στον επόμενο αντίπαλο που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα οι Νετς (προηγούνται 2-0 των Σέλτικς), οι οποίοι έχουν στην περιφέρεια τους Ίρβινγκ - Χάρντεν.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ